Letna skupščina kluba 2016

V soboto 20. Februarja smo imeli v prostorih Mladinskega centra v Metliki letno skupščino kluba. Klub trenutno šteje 70 članov, na zboru pa je bila prisotna polovica. In ker klub obstaja že 4 leta, so imeli v soboto tudi volitve. Novi (stari) predsednik kluba je Borut Brinc, tajnik Anton Prosenik, blagajničarka Maja Hrnjak. Vodja tekmovalne ekipe je Uroš Brinc, rekreativnega dela kluba pa Gorazd Težak in DraganKozina.

Sprejeti so bili različni sklepi o delovanju kluba in organiziranosti. Pomembnejši cilji, katere so si zadali za letošnje leto, so pridobitev klubskih prostorov, udejstvovanja na kolesarskih maratonih in tekmovanjih v pokalu Slovenije, organizacija predavanj na temo kolesarskih treningov, prehrane ter kolesarstva nasploh in seveda organizacija 34. kolesarskega izleta iz Ljubljane na Vinsko vigred in soorganizacija kolesarjenja ob Kolpi v sklopu karnevala mask po Kolpi.

Obenem pozivamo belokranjska podjetja za sponzorske prispevke saj so le-ta nujno potrebna za samo delovanje kluba in uresničitev zastavljenih ciljev. Kolesarjenje postaja vedno bolj priljubljeno in množično. Zato menijo, da bi z njihovim pokroviteljstvom oz. sponzorstvom podjetja postala še bolj prepoznavna.

Hkrati vabimo k vpisu vse tiste, ki radi kolesarijo in imajo željo po druženju na klubskih izletih ter udejstvovanjih na kolesarskih prireditvah. Prav tako vabijo vse tiste, katere zanima resnejše treniranje in tekmovalno kolesarjenje.

Dosegljivi smo na email naslovu:
info@kkmetliskacrnina.com

Prav tako nas lahko spremljate na spletni strani www.kkmetliskacrnina.com in na facebook-u.

DSC_2690

DSC_2693

DSC_2696